NET5 zendt Victoria's Secret Fashion Show uit

Naast de Fashion Show is één dag eerder, op woensdag 15 december, een exclusief interview met topmodel Doutzen Kroes in Doutzen Kroes: mijn leven als topmodel te zien. Hierin vertelt het succesvolle Nederlandse model uitgebreid over haar deelname aan de Victoria's Secret Fashion Show, haar samenwerking met de andere modellen en haar privéleven.

Doutzen Kroes heeft een onstuimig jaar achter de rug met een hoop belangrijke en mooie gebeurtenissen.

Kijkje in het leven van
Als internationaal topmodel leidt ze een hectisch leven, is ze net getrouwd en bovendien hoogzwanger. In Doutzen Kroes: mijn leven als topmodel vertelt Doutzen over haar glamourleven als model. Ook doet ze een boekje open over haar privéleven en vertelt ze hoe het is om met de meest bekende en spraakmakende modellen van de wereld te werken.

Fashion Show
In Doutzen Kroes presenteert: Victoria's Secret Fashion Show neemt Doutzen de Net5-kijker mee voor een exclusief kijkje voor en achter de schermen van de beroemde, jaarlijkse lingerieshow. Deze werd afgelopen november in New York gelopen door topmodellen als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Chanel Iman, die in de meest dure en sexy lingerie over de catwalk lopen terwijl Katy Perry en Akon optreden.

Reageren