Nick en Simon 'Artiest van het Jaar'

24 Januari 2012 19:33 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Er lijkt maar geen einde te komen aan het succes van Nick en Simon. Afgelopen vrijdag waren ze nog te zien in de spannende finale van The Voice of Holland, nu vallen ze in de prijzen bij de 100% NL Awards.

Het is weer The Voice of Holland wat de klok slaat, ook bij de 100% NL Awards. Nick en Simon hebben een deel van hun ongekende populariteit te danken aan de succesvolle talentenjacht van RTL 4. Het zangduo uit Volendam mocht de prijs 'Artiest van het Jaar' in ontvangst nemen.

Hit van het Jaar
Maar dat is nog niet alles. Ook One Thousand Voices viel in de prijzen als 'Hit van het Jaar'. Dat nummer namen Nick en Simon op met Marco Borsato, Angela Groothuizen en Roel van Velzen, de andere coaches uit The Voice.

Ben Saunders
En ja hoor, er is meer Voice-nieuws. Ben Saunders, de met plaatjes versierde winnaar van 2011, werd beloond met de 'Nieuwkomer van het Jaar'-prijs.  

Guus
Voor de volledigheid: Armen Open, het recente album van Guus Meeuwis, is benoemd tot 'Album van het Jaar'.

Meer Nick en Simon
Voorlopig zijn we nog niet af van Nick en Simon op tv. Samen met Katja Schuurman zijn ze binnenkort op Nederland 1 te bewonderen in de vrolijke zaterdagavondshow Nick Tegen Simon.

Nederlands succes
Ook 100% NL lijkt niet meer te stuiten. Het radiostation loopt goed, het eigen magazine zit flink in de lift en onlangs startte het een eigen tv-programma op SBS 6. Dat wordt nog niet zo heel goed bekeken, maar wie weet. De Awards werden dinsdagavond 24 januari voor de derde keer uitgereikt. Luisteraars van het radiostation mochten stemmen op de verschillende artiesten, albums en liedjes.

 Meer over