Nicole Ritchie krijgt eigen serie

Nicole Ritchie kennen we nu nog vooral als realityster (The simple life met Paris Hilton) en de dochter van Lionel Ritchie, maar daar gaat straks waarschijnlijk verandering in komen. Nicole's nieuwe comedyserie (die ze helemaal zelf bedacht heeft en ook gaat produceren) is aangekocht door ABC.

Nicole krijgt daarbij de nodige hulp van de nodige bekende scenarioschrijvers en tv-producenten, onder wie Daisy Gardner (30 Rock) en Warren Bell (According to Jim). De (voorlopig nog titelloze) sitcom draait om een jonge succesvolle vrouw die haar professionele en privéleven zo goed en kwaad als het gaat probeert te combineren.

Blij
De realityster heeft op haar blog laten weten door het dolle heen te zijn. "Ik ben zo blij dat ik jullie eindelijk kan laten weten dat ik als producent met ABC aan een half uur-durende comedyserie werk, waarin ik ook een grote rol zal spelen."

Traditioneel vs. modern
Nicole kwam op het idee door het leven van mensen om haar heen te bestuderen. "Het viel me op dat veel vrouwen verschillende rollen in hun leven vervullen en dat iedereen daar anders tegenaan aankijkt. Ook moderne vrouwen krijgen te maken met traditionele waarden en dat levert vaak herkenbare (en grappige!) situaties op."

Najaar 2010
Het is volgens Nicole nog te vroeg om te zeggen wanneer de sitcom voor het eerst te zien is op de Amerikaanse tv, maar als alles gaat zoals gepland, verwacht ABC de eerste aflevering in het najaar van 2010 te kunnen uitzenden.

Reageren