Nicolette en Patrick in 3 Op Reis

Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers zijn toegevoegd aan het presentatieteam van 3 Op Reis. BNN neemt het programma volledig over van de gestopte omroep LLiNK.

Dat Lodiers aan de groep is toegevoegd, is niet zo raar te noemen. Hij is naast presentator van veel BNN-programma's ook de voorzitter van de omroep.

Speciaal
"Als voorzitter was ik al trots dat wij het stoerste reisprogramma van Nederland naar BNN hadden gehaald", laat Lodiers weten.

De presentator is zeer blij met de gang van zaken. "Dat ik nu, naast Floortje [Dessing], Dennis [Storm] en Nicolette naar landen mag gaan reizen met een speciaal verhaal, maakt dit programma voor mij helemaal een topbestemming", zegt hij.

Stinkende backpack
Ook Nicolette Kluijver is enthousiast. "Ik weet dat het fantastisch wordt", laat ze weten. "Ik heb vorig jaar al een beetje mogen ruiken aan 3 Op Reis: zweterige bussen, een stinkende backpack en een geurende marktkraam ergens op bomvol plein. Gelukkiger kun je me niet krijgen!"

3 Op Reis telt nu vier presentatoren, die allemaal een ander soort reizen gaan maken. Lodiers bezoekt gebieden waar in het verleden veel onrust is geweest, Kluijver gaat reizen met de hand op de knip, Floortje Dessing bezoekt eilanden en Dennis Storm gaat los in de hipste steden ter wereld.

Reageren