Nicolette kan niet kiezen

Nicolette van Dam kan niet kiezen. Van Dam begon haar carrière als actrice, maar ging twee jaar geleden voor RTL aan de slag als presentatrice.

De 25-jarige blondine weet nu niet wat ze leuker vindt. "Ik wil echt blijven acteren, maar ik wil nog zoveel leren op presentatiegebied", vertelt ze in het AD.

Voetbalvrouwen
Van Dam brak in 2004 door als actrice met haar rol van Bionda Kroonenberg in de jeugdserie ZOOP. Daarnaast was ze te zien in onder andere Voetbalvrouwen, in de rol van Solange, en in de bioscoopfilms van ZOOP.

Daarna begon Nicolette zich meer te richten op het presenteren. Ze begon bij jeugdzender Jetix, met programma's als Kids Choice Awards, Jetix Max en Jetix Studio.

Combineren
Vanaf 2008 is Van Dam ondergebracht bij RTL. Daar presenteerde ze programma's als Ik Wed Dat Ik Het Kan, De Bloemenstal, Achmea Kennisquiz J/M, Ik Kom Bij Je Eten, De Grote Woonwens en My Name Is Michael.

Voorlopig lijkt het presenteren de slag om Nicolettes aandacht te hebben gewonnen. Ze speelt weliswaar een rol in de nieuwe Huis Anubis-film, maar een rol in de gelijknamige serie ziet ze niet zitten. "Ik weet uit ervaring dat dat erg lange dagen zijn. Ik wil graag hard werken, maar dat zou ik niet kunnen combineren met presenteren."

Reageren