Nicolette Kluijver en de tienermoeders

18 december 2012 15:14 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bekende Nederlandse vrouwen staan vanaf vanavond aanstaande tienermoeders bij. Nicolette Kluijver volgt als presentatrice de zwangerschappen op de voet. 

De opnames waren zowel op het moment dat Nicolette zwanger was als toen ze net bevallen was van haar dochtertje Isabella Floortje. ,„Het zwanger presenteren gaf een extra dimensie aan het programma voor mij. Tijdens een interview met één van de tienermoeders waren we beide kotsmisselijk. Het fijne is dan dat we elkaar begrijpen omdat we allemaal zwanger zijn. Dat geeft voor mij een meerwaarde aan het programma.”

Borderline

Nicolette Kluijver presenteert Vier Handen op één Buik waarin bekende moeders zwangere tienermeisjes met raad en daad bijstaan in de periode voor, tijdens en na de bevalling. In de eerste aflevering is Daphne, een tienermoeder met borderline, te zien. ,,Dat was erg aangrijpend,” zegtt Nicolette. De bekende moeder die haar bijstaat is Nikki Plessen. ,,Elke aflevering staat  één van de tienermoeders centraal. Ik vond het erg mooi om ze tijdens het proces volwassen te zien worden.”  

Edsilia en Tanja

De ander bekende moeders in Vier Handen op een Buik zijn: Bridget Maasland, Birgit Schuurman, Edsilia Rombley, Isis van der Wel, Fajah Lourens, Renate Gerschtanowitz en Tanja Jess.

Meer over