Nicolette verbreedt haar horizon

Nicolette van Dam is met voorsprong de meest ordinaire voetbalvrouw van Voetbalvrouwen. Haar personage Solange betekent volgens Nicolette dan ook een feest voor de stylistes die haar mogen kleden.

"Ze gaan altijd helemaal los met gouden leggings en tijgerprints. Lekker over the top en dat vind ik prima. Het is nu eenmaal Voetbalvrouwen, dan mag het."

Bloot
Toch trekt Nicolette wel een duidelijke grens als het gaat om de mate van platheid. "Bloot zul je mij niet zien. Dat heb ik vanaf het begin tegen regisseur Johan Nijenhuis gezegd. Dat geldt ook voor de toekomst."

Toekomst
Of er nog een toekomst ligt voor Nicolette bij Voetbalvrouwen valt nog te bezien. "Als er een derde seizoen komt, dan weet ik nog niet of ik mee zal doen. Misschien wanneer de schrijvers een nieuwe uitdaging voor me bedenken."

Opstapje
De blonde actrice lijkt haar zinnen vooral te zetten op een heel andere carrière. Ze staat Carlo Boshard bij in de show Ik wed dat ik het kan en ze draait haar had ook niet om voor journalistieke werkzaamheden. "Ik heb een tijdje geleden Eros Ramazotti geïnterviewd voor de TV Show van Ivo Niehe. Dat ging supergoed en ik hoop een beetje dat dat een opstapje zal betekenen om voortaan meer in de richting van interviewen te gaan doen."

Reageren