Nieuw bij BNN: Freak Like Me

Een jongen die beschikt over een obsessieve drang om typefouten te verbeteren, een rugbyspeler die het fijn vindt om zakjes groene thee op zijn ogen te leggen en een man die zijn eigen scheten verzamelt als brandstof voor zijn zelfgemaakte raket. Freak Like Me is vanaf 20 februari elke zondag van 21.30 tot 22.00 uur te zien bij BNN op 3.

In de serie Freak Like Me blijkt dat elke gek zijn gebrek heeft. Stand-up comedian Russell Kane portretteert Britten met gekke gewoontes. Hij laat zien dat iedereen zich bezig houdt met vreemde dingen wanneer niemand kijkt.

Gekke gewoontes
We vragen ons allemaal wel eens af of we normaal zijn of niet. In Freak Like Me blijkt dat achter gesloten deuren iedereen opmerkelijke trekjes vertoont. De serie trapt af met een man die tien uur per dag zijn auto poetst en een restaurantmanager die elke dag een nieuwe onderbroek aantrekt. Het publiek van de show houdt zich bezig met uiterst belangrijke wetenschappelijke vraagstukken: Hoe vaak moet je je ondergoed verschonen en welk lichaamsdeel was je het eerst wanneer je onder de douche staat?

Zijn we niet allemaal een beetje prettig gestoord of lekker gek? Op freaklikeme.bnn.nl kunnen bezoekers hun gekke trekjes anoniem opbiechten. Andere bezoekers mogen stemmen of de trekjes goed gek zijn, of misschien een beetje zielig. Op de site is ook een preview te bekijken van de serie.

Reageren