Nieuw: bloot wokken

De officiële lezing is dat Flora met dit programma de mannen in Hong Kong tot koken aan moet zetten, maar of dat gaat lukken valt nog te bezien. Het 26-jarige model/actrice zal slechts bedekt door een transparant keukenschort haar kookkunsten vertonen.

De zender in kwestie heeft ook al een naakte nieuwslezeres (bij elk nieuw nieuwtje verdwijnt een kledingstuk) die zeer goed in de smaak valt bij de kijkers en ze hoopt dat Flora hetzelfde effect zal sorteren.

Het programma duurt 30 minuten. In die tijd gaat amateurkok Flora eerst gekleed naar de markt gaat om ingrediënten te shoppen om bij terugkeer in de studio al haar kleren uit te trekken. Misschien ook een leuk idee voor Herman den Blijker?

Ossetong
Flora zelf is zeer enthousiast over het concept: „Ik heb koken altijd leuk gevonden en wil dat plezier graag delen met anderen. De meeste mannen houden niet van koken en ik hoop ze hiermee te stimuleren.” In de eerste uitzending, eind deze maand zal Flora twee van haar favoriete gerechten maken: gefrituurde vermicelli met runderreepjes en groenten en ossetong in een rode wijn-saus.

Flora is trouwens van nog veel meer markten thuis dan alleen naakt koken. Het multitalent heeft een eigen modelijn, spreekt vloeiend Chinees, Engels en Portugees en is een geoefend ballerina.

 

Reageren