Nieuw: Bureau Sport

Vanavond is de aftrap van een nieuw sportprogramma: Bureau Sport. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich dagelijks op alles wat met sport te maken heeft.

Terwijl Matthijs van Nieuwkerk het er even van neemt, nemen Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn plekje in. In Bureau Sport komen onder meer interviews, reconstructies, lijstjes en het laatste sportnieuws voorbij. In de eerste paar afleveringen draait het natuurlijk om Koning Voetbal, maar er komen meer sporten aan bod. Wat te denken van de Tour de France, het Wimbledon en de Olympische Spelen?

Sportgek
Sportliefhebber Erik Dijkstra ziet het helemaal zitten. „Dit is een sportzomer die je maar eens in de vier jaar meemaakt. Wat wil je als een echte sportgek als ik nog meer? We kunnen weer eindeloos over deze toernooien lullen de komende weken”, vertelt hij in Spits. Maar er wordt niet alleen geluld in Bureau Sport. Er wordt ook heel veel duidelijk... Erik en Frank zoeken alles tot de bodem uit. Zo komt er eindelijk een antwoord op de vraag of donkere atleten echt altijd harder lopen dan blanken.

Seks
De mannen maken in het programma definitief een einde aan alle speculaties: seks voor de wedstrijd is goed. „Nou, ik kan je zeggen dat seks voor een wedstrijd echt zin heeft. Sterker nog, onderzoekers hebben aangetoond dat je het liefst nog seks tijdens de wedstrijd moet hebben.”

Meer over:

Reageren

Populair