Nieuw gezicht Passion for fashion

Jennifer Hoffman wordt de nieuwe presentatrice van het modeprogramma Passion for fashion. De blonde actrice volgt Dyanne Beekman op, die vanwege een zware hersenschudding enige tijd rust moet houden.

Westenwind


Jennifer, die sinds maart ook te zien is in het nieuwe programma Crazy 88 van BNN, werd bekend door haar rol als Sam de Graaf in de met een Gouden Televizier-Ring bekroonde serie Westenwind. Passion for fashion wordt haar eerste grote presentatieklus.

Inspiratie


De actrice is erg blij met haar nieuwe baan. Jennifer: “Ik heb heel veel zin om deze week te beginnen met de opnamen van Passion for fashion. Het wordt een dynamische periode en dat geeft mij volop inspiratie”.

Vetrouwen


Karin de Groot (programmaleider NET 5): “Bij NET 5 zijn we erg verheugd met de komst van Jennifer. Ze is een leuke jonge meid, die heel goed past bij de uitstraling van de zender. Wij hebben heel veel vertrouwen in haar als presentatrice”.

Liefhebbers


Liefhebbers van het programma zullen nog heel even geduld moeten hebben. De eerste aflevering is op 7 mei om 22.30 uur bij, hoe kan het ook anders, NET5. Wij hebben er zin in!

Reageren