Nieuw kijkcijferrecord voor DWDD

De kijkcijfers van De wereld draait door zitten meer dan ooit in de lift. Afgelopen vrijdag keek er nog een recordaantal mensen (1.314.000) naar de media-uitzending van november, maar dat record bleef maar staan tot de uitzending van maandag, toen onder meer de boeren van Boer zoekt vrouw te gast waren.

Het uitnodigen van de Boer zoekt vrouw-mannen en hun vrouwen (ja, ze zijn nog steeds allemaal bij elkaar!) en Carice van Houten (Komt een vrouw bij de dokter) heeft het programma van Matthijs van Nieuwkerk geen windeieren gelegd. Met een score van 1.688.000 kunnen hij en zijn collega's dik tevreden zijn.

Trots
Dat zijn ze dan ook. "We zijn trots dat zoveel mensen in de vooravond naar DWDD kijken, het aantal kijkers groeit maar door", aldus eindredacteur Dieuwke Wynia. "En dat terwijl we lang niet altijd eenvoudige onderwerpen bespreken en grote namen aan tafel hebben."

Vernieuwing
Volgens het De wereld draait door-team is, naast de vaste thema's als De jakhalzen en Lucky TV, de term 'vernieuwing' de reden van het grote succes. "We zullen altijd experimenteren en grenzen opzoeken."

Reageren