Nieuw programma Jan Smit

Ik weet wat je deed: zo heet het nieuwe televisieprogramma van zanger en realityster Jan Smit, waarmee hij volgend seizoen te zien zal zijn bij de TROS.

Ik weet wat je deed is gebaseerd op een succesvol Brits format, dat werd ontwikkeld door Eyeworks: I know what you did, last Friday. In dit programma worden deelnemers een dag lang onder hypnose gebracht en verschillende opdrachten doen.

GĂȘnante situaties
Later komen ze in de studio aan de hand van vragen erachter wat ze tijdens hun hypnose precies hebben uitgevreten. En dat levert een hoop grappige (maar ook gĂȘnante) situaties op.

Sollicitatiegesprek
Zo was er in de Engelse versie een kandidaat die piloot wilde worden en tijdens een sollicitatiegesprek bij een vliegmaatschappij de vrouw die het interview afnam steeds naakt voor zich zag.

Proefaflevering
Dit programma lijkt ons bij voorbaat al een kijkcijferhit, maar toch gaat de TROS tijdens de Week van de Vernieuwing (in augustus) eerst een proefaflevering uitzenden. "Soms is het beschamend wat je te zien krijgt, maar het is nooit vernederend", aldus een Eyeworks-woordvoerder in De Telegraaf.

Reageren