Nieuw programma voor Jort Kelder

Jort Kelder is begin november met een nieuw programma bij de KRO te zien: Bij ons in de BV. Een programma over het Nederlandse zakenleven in barre tijden, waarin de presentator op geheel eigen wijze de huidige economische situatie zal belichten.

Bij ons in de BV gaat uit van het principe dat geld niet langer een saai en elitair onderwerp is. De crisis, bonussen en de recessie gaan aan niemand voorbij; iedereen heeft ermee te maken, iedereen ergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee.

In gesprek
In het programma ontvangt Jort iedere week diverse gasten: kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van zakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend.

Goed of fout geld
"Ik maak een programma over het grote, snelle, goede en foute geld", aldus Jort. "Vroeger een vies, saai en elitair onderwerp, tegenwoordig niet meer het exclusieve domein van ingewikkelde pratende pakken maar een onderwerp waar, in de huidige recessie, iedereen over geïnformeerd wil worden."

En verder: "Mijn gasten variëren enorm: van inspirerende entrepreneurs tot malafide commissiejagers, van degelijke kantoorknuppels tot gehaaide roofkippen en alles wat daar tussenin zit."

Reageren