Nieuw reisprogramma bij NET 5

Vanaf eind mei komt NET 5 op de proppen met een nieuw reisprogramma. In Walkaway worden enthousiaste vakantiegangers gevolgd terwijl ze de mooiste streken en steden van Europa te voet verkennen. Ondertussen kan de kijker zich tegoed doen aan 'culinaire en verrassende vakantietips.'

"Wandelen is een uitstekende manier om zoveel mogelijk te zien van een mooie reisbestemming", leert het persbericht van de zender. "Onder andere Cyprus, Zwitserland, Noord-Ierland, de Belgische Ardennen en verschillende plaatsen in Nederland komen aan bod."

Lekker thuis zonder ouders
John en Marijn gaan bijvoorbeeld naar Cyprus om sinds lange tijd weer eens romantisch samen te zijn. Vanzelfsprekend laten ze hun twee kinderen van 5 en 3 daarvoor thuis achter. Op verkenningstocht in Cyprus leren ze de toeristische badplaats Agia Napa kennen, maar ook de niet-toeristische kant van het eiland.

Adembenemend
Homostel Joost en Emiel bezoekt het 'onverwacht hippe' Zurich. Ze laten zich onderdompelen in de Zwitserse luxe en het trendy nachtleven. Maar er is ook tijd om de nabij gelegen Uetliberg te beklimmen, waar de twee genieten van het adembenemende uitzicht en de cameraman ons ook een glimp gunt.

Daarnaast bezoeken de vier vriendinnen Celine, Mirjam, Eva en Sharon de Belgische Ardennen en beleven Paul en Evelien de pret dichter bij huis wanneer ze Zeeland doorkruisen.

Reageren