Nieuw seizoen Das Je Goed Recht

In het consumentenprogramma vertellen gedupeerden hoe zij in een juridisch geschil terecht zijn gekomen. Presentator en misdaadjournalist John van den Heuvel gaat vervolgens de confrontatie aan met de nalatige instanties en louche ondernemers en probeert het conflict op te lossen.

In het televisieprogramma ontmoet presentator John van den Heuvel consumenten die verwikkeld zijn geraakt in een juridisch conflict.

De dupe
Veel Nederlanders komen ongevraagd terecht in conflicten waar ze met de andere partij onderling niet uitkomen. Ten einde raad vragen ze John om hulp, die de situatie aanhoort en voor het oog van de camera verhaal gaat halen bij de falende ondernemer of instantie.

John van den Heuvel: "Dit is de derde keer dat ik het programma presenteer en ik heb er weer veel zin in. Uit de vele reacties die de redactie binnenkrijgt, blijkt dat we in het programma situaties laten zien die herkenbaar zijn voor veel mensen. Het is fijn om met dit programma mensen te kunnen helpen en ik verwacht dat we dit seizoen dat ook weer gaan doen."

Reageren