Nieuw seizoen Flikken Maastricht in première op internet

8 Januari 2013 16:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een week voor de uitzending op tv, kunnen fans de eerste aflevering van Flikken Maastricht al zien op internet.

Op vrijdag 15 februari is de internetpremière van Flikken Maastricht. Dan is de splinternieuwe aflevering te zien op tros.nl/flikkenmaastricht. Een week eerder dan op televisie, want op 22 februari komt het zevende seizoen pas op de buis.

Seizoen 7

Net als in de voorgaande delen gaat het er weer spannend aan toe in Flikken Maastricht. Zo zit seizoen 7 vol met ontvoeringen, chantage, oplichters, moord en zelfs een aanslag op de Amerikaanse president. Ook blijven Wolfs (Victor Reinier), Eva (Angela Schijf) en hun collega’s niet bespaard.

Daan de Vos

In de eerste aflevering krijgen Wolfs en Eva te maken met een motorbende die het heeft voorzien op het toerclubje van Wolfs. Al snel blijkt iets niet aan de haak en raakt een goede vriendin van Eva betrokken in een chantageschandaal. Alsof dat nog niet genoeg is duikt een oude bekende op: Daan de Vos. Hij is inmiddels weer op vrije voeten en blijkt connecties te hebben met de motorbende. Uiteindelijk leidt de Vos het onderzoek tot een spannende climax waar de rechercheurs niet ongeschonden uitkomen.

Meer over