Nieuw seizoen Life 4 You

Na de zomerstop zijn ook Carlo en Irene weer terug van vakantie en klaar voor een nieuw seizoen Life 4 You. Net zo gezellig als voorheen maar mét een nieuw spel.

Life 4 You gaat dit jaar alweer haar vijfde seizoen in. In die tijd is er niet heel veel veranderd aan de show. De presentatie is nog steeds op de luchtige en vrolijke manier zoals we die van Carlo en Irene gewend zijn. De twee gaan weer veertig weken lang vol de gezelligheid in.

Doordraaishow

Wel komt het duo dit seizoen met een nieuw spel in plaats van de Doordraaishow. En daar valt meer mee te winnen, verklapt RTL. Thuis en op de tribune.

Joey Ferre

Wat ook anders is: musicalster Joey Ferre is er niet meer bij. Joey zorgde voor de gasten tijdens de show. Hij heeft voorlopig waarschijnlijk geen tijd op zondag. Vanaf oktober speelt hij in de theaterkomedie Waarom Vrouwen Liefde Willen en Mannen Seks en daarvoor moet hij repeteren. Maar het kan zijn dat hij nog een keertje langskomt tussen zijn andere werkzaamheden door. Volgens Irene mogen ze hem altijd bellen.

Kok Sandra

Gelukkig is kok Sandra wel weer van de partij om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Ook de vaste onderdelen Sing It, De Talentbattle, en Dagmar de Balanscoach blijven. Natuurlijk worden er verder nieuwtjes en roddels over BN’ers besproken.

Reageren