Nieuw seizoen Take Me Out met Jan Kooijman

Vanavond start RTL5 met een nieuw seizoen van Take Me Out. Jan Kooijman neemt het presentatiestokje over van Eddy Zoëy.

“Het is weer voorjaar. Hét seizoen waarin iedereen ontwaakt, alles in bloei staat en iedereen ongeduldig wacht op een lekker zonnetje op de blote huid", aldus RTL 5.  En volgens de zender is het de hoogste tijd voor een nieuw seizoen van Take Me Out, met als verassing een nieuwe presentator!

Jan Kooijman

Jan Kooijman heeft het stokje van Eddy Zoëy overgenomen en hoopt net zo succesvol te worden als zijn voorganger. “Vrouwen hebben de broek aan. Verder hopen we een beetje te kunnen evenaren wat Eddy heeft gedaan. Dat was hartstikke leuk, nu zit het in een nieuw jasje met een nieuwe host”.

Opnames van Take Me Out

Tijdens de opnames viel Jan iets opmerkelijks op aan de dames: “Je hebt een beetje het schaap-over-de-dam-proces. Dat is fascinerend. Bij de casting hebben we het spel gespeeld met de dames. Ze kregen dan een filmpje te zien waar een jongen zich voorstelt. ‘Prima kerel’, zou je denken. Maar flats, dan schoten ze allemaal naar achter! Ze kijken dan een beetje opzij en als er één drukt, gaat de rest mee”.

De nieuwe Britt of Ymke?

De voltallige selectie aan dames is ook al bekend. “We hebben de vrouwen compleet, het is een stel ongelooflijke fijne en knappe dames. Er zitten genoeg vrolijke snuiters tussen!”, aldus Jan. Dus wie weet zitten er dit jaar weer types als Britt en Ymke tussen!

Meer over: