Nieuw seizoen The voice of Holland barst los

8 Augustus 2012 14:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

The Voice of Holland is terug. Wie brengt in dit derde seizoen jury en kijkers het meest in vervoering met zijn of haar stem?

Tot en met de finale op 14 december draait het elke vrijdag in The Voice of Holland om de vraag: wie wint het derde seizoen van The Voice of Holland en treedt in de voetsporen van de eerdere winnaars van The Voice of Holland: Ben Saunders en Iris Kroes? Het principe van The Voice of Holland is het zelfde. De komende zeven weken van The Voice of Holland zijn gereserveerd voor de ‘blind auditions’ waarbij de kandidaten met hun stem de vierkoppige jury van The Voice of Holland moeten overtuigen van hun zangkunsten.

The Voice of Holland met nieuw gezicht

In de jury van The Voice of Holland heeft Trijntje Oosterhuis het draaiende stoeltje van Angela Groothuizen overgenomen. De jury van The Voice of Holland bestaat verder weer uit Marco Borsato, Nick & Simon en Roel van Velzen. De draaiende stoelen zullen dit seizoen later bij het tweede deel van The Voice of Holland ook een rol spelen: de battles. Maar eerst zijn we benieuwd door welk onbekend en misschien ook bekend talent de jury van The Voice of Holland en wij kijkers uit de stoel geblazen worden.

Bekende gezichten in The Voice of Holland?

Vorig seizoen in The Voice of Holland zagen we een aantal gezichten met veel podiumervaring zoals musicalster Charly Luske en de zangers Erwin Nyhoff (The Prodigal Sons) en Niels Geusebroek (Silkstone). Ook met het derde seizoen van The Voice of Holland lijkt John de Mol verzekerd van de nodige inkomsten. The Voice of Holland is net als Big Brother, het koekeloerformat dat hij in 1999 introduceerde, een van zijn succesvolste ideeën. Inmiddels is The Voice of al in meer dan twintig landen te zien. Genoeg gekletst, laten we gaan zingen in The Voice of Holland. Presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé, kom er maar in! 

Koop hier de cd van Ben Saunders >>

The Voice of Holland, vanaf 24 augustus elke vrijdag 20.30 rtl 4 

Meer over