Nieuw seizoen van A’dam – E.V.A.

De dramaserie A’dam – E.V.A. ( Amsterdam en vele anderen) krijgt een nieuw seizoen. Iedere aflevering krijgt een eigen thema en een eigen leader en de kijker mag filmpjes insturen.

De serie A’dam – E.V.A. laat zien op hoeveel zichtbare en onzichtbare manieren we met elkaar verbonden zijn en dat willen de makers nu ook bewerkstelligen door middel van dit crowdsourcing-project. De eerste thema's waarvoor video's ingezonden kunnen worden, staan op de site. Denk aan thema's als pasgeboren baby's of verhuizen. Video's kunnen nu al upgeload worden via de site:  http://upload.adameva.nl/

Stemmen op video's

Uit alle ingezonden video's zal regisseur Norbert ter Hall aan het einde van het jaar meerdere video’s selecteren. Daarnaast krijgt ook het publiek de mogelijkheid om zijn stem uit te brengen op de mooiste ingestuurde video's. De geselecteerde video’s met de meeste stemmen komen uiteindelijk terecht in de leaders van de serie. Stemmen kan vanaf 26 april.

Amsterdam en vele anderen

In A'dam – E.V.A. volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel (Eva van de Wijdeven) en haar buurman Adam de Heer (Teun Luijkx), die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. De opnames van het nieuwe seizoen zijn in volla gan en naar verwachting is de 8-delige serie in het voorjaar van 2014 te zien, bij de NTR/VARA/VPRO op Nederland 2.

Reageren