Nieuw seizoen Waar Is De Mol?

Johnny de Mol neemt voor de nieuwe reeks Waar Is De Mol? spraakmakende BN'ers mee naar verre oorden. Onder de gasten zijn onder andere Patty Brard, René Froger en Lieke van Lexmond.

De Mol neemt Brard mee naar West-Papoea. Patty is geboren in Indonesië en heeft daar haar hele jeugd doorgebracht. Dit is de eerste keer sinds die tijd dat ze terugkeert naar haar roots.

Safari in Botswana
René Froger houdt het dichter bij huis. Hij wil samen met Johnny een weekje naar Engeland. De zanger neemt zijn passie voor Engelse auto's en de typische Britse humor mee over de Noordzee.

Lieke van Lexmond wilde graag op safari. Zij en Johnny pakken het vliegtuig en gaan naar wilde dieren kijken in het mooiste safariland van de wereld: Botswana. Lieke laat zien dat ze niet alleen een modepoppetje is, maar ook een behoorlijk stoer karakter heeft.

Ambities
Tijdens alle reizen wil Johnny natuurlijk meer te weten komen van zijn gasten dan alleen de oppervlakkige verhalen. De presentator praat met ze over hun ambities, dromen, wensen en angsten. Dat levert mooie, verrassende en soms zelfs emotionele verhalen op.

Reageren