Nieuw spel SBS: Mijn Man Kan Alles

SBS 6 brengt binnenkort de nieuwe show Mijn Man Kan Alles op TV. In dit spelprogramma gaan vier koppels de strijd met elkaar aan. De vrouwen krijgen opdrachten voorgelegd die hun man moet gaan uitvoeren. Ze bepalen vooraf, zonder overleg met hun man, hoe goed hun wederhelft het er vanaf gaat brengen en zetten daar op in.

 Mijn Man Kan Alles is een internationaal format en zal vanaf dit voorjaar bij SBS 6 te zien zijn.

De vrouwen mogen tegen elkaar opbieden en elkaar aftroeven. Wanneer hun man de verwachtingen niet waarmaakt, gaat de inzet naar de overige deelnemers.

Hij kan dat wel!
De mannen en hun vermeende kwaliteiten zijn onderwerp van de inzet. Zonder dat hun man daar invloed op kan uitoefenen, maken de vrouwen een inschatting van de (on)kunde van hun man. Hoe goed kennen zij elkaar echt?

De spellen die door de mannen moeten worden uitgevoerd zijn snel, grappig en uitdagend en moeten vaak binnen een strenge tijdslimiet worden uitgevoerd.

Bedden 
Welke man kan de meeste bedden opmaken binnen drie minuten of binnen een minuut de meeste chilipepers opeten? De opdracht wordt uitgevoerd door de partner van de vrouw die het hoogst inzet. Wanneer de man de belofte van zijn wederhelft niet kan nakomen, verliest het koppel hun inzet aan de overige deelnemende paren.

Uiteindelijk strijden twee koppels in de finaleronde om de winst.

Reageren