Nieuw! Verliefd op Ibiza - de serie

26 oktober 2013 13:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na de film is er nu de serie Verliefd op Ibiza. De cast is vrijwel dezelfde gebleven en dat geldt ook voor de thema’s: zon, zee en de liefde.

De film Verliefd op Ibiza was afgelopen zomer een hit in de bioscoop. SBS6 zag dan ook meteen heil in een vervolg op televisie. De meeste acteurs waren ook wel weer te porren voor opnamen op het ­zonovergoten eiland.

En dus ­spelen Marly van der Velden, Gigi Ravelli, Willeke van Ammelrooy, Rick Engelkes, Sanne Vogel, Jim Bakkum en Simone Kleinsma dezelfde rollen. De enorme hoeveelheid bekende namen is voor de serie aangevuld met nog meer: Georgina Verbaan, Louis Talpe, Manuel Broekman, Geza Weiz en Kees Tol.

Voetballers en huisvrouwen

Verliefd op Ibiza is een feelgood­serie over dj’s, huisvrouwen die op vakantie zijn, voetballers en dames die hopen een rijke man aan de haak te slaan op het Spaanse feesteiland.

Nieuweling Sjoerd (Manuel Broekman) heeft een strandtent, DJ LoTus (Louis Talpe) draait daar als dj, Marco (Geza Weiz) krijgt een relatie met Ernst (Kees Tol) en Irma (Simone Kleinsma) probeert toch iets moois op te bouwen met toyboy Lars (Jim Bakkum).

Paradepaardje

Voor SBS 6 is Verliefd op Ibiza het paradepaardje van dit jaar. De zender wenst heel veel kijkers van verschillende leef­tijden en
die wens zou hiermee ­weleens kunnen uitkomen.

Meer over