Nieuwe 'Housewives' nog wanhopiger

Morgen is de schokkende laatste aflevering van het vierde seizoen van Desperate housewives te zien. We zullen de huisvrouwen daarna een tijdje moeten missen, maar het wachten wordt uiteindelijk wel beloond: het vijfde seizoen belooft smeuïger dan ooit te worden. Hier alvast een klein voorproefje...

Aan het begin van seizoen vijf zijn we in het Wisteria Lane van vijf jaar later beland. De vier dames zijn nog steeds beste vriendinnen, maar hun levens zijn totaal anders. Bree heeft een nieuwe carrière als geprezen kookboeken-schrijfster. Wie het minder voor de wind gaat is Lynette, die te kampen heeft met haar criminele zonen.

Nieuwe liefde
De dagen van Susan en Mike lijken geteld: er is een nieuwe man in haar leven. Geen paniek! De goddelijke loodgieter blijft gewoon in de meest perfecte buitenwijk van Amerika wonen. Gaby ondergaat de grootste metamorfose van allemaal: laten we het erop houden dat de dagen van onbezorgde yoga en shoppen voorbij zijn.

Rijpe liefde
Pikant detail: Julie Meyer gaat de buurt opschrikken met een verboden liefde. Tot afgrijzen van Susan wordt het lieverdje van de straat verliefd op een veel oudere man. Wij kijken nu al uit naar de reactie van conservatief Amerika.

Verheug jij je ook zo op het nieuwe seizoen?

Alles weten over Desperate housewives? Check onze speciale programmapagina.

De details van seizoen vijf, inclusief de schokkende, nieuwe verhaallijn van Gaby, kun je hier terugvinden. Let op: de pagina bevat spoilers!

Reageren