Nieuwe aflevering: ER

Het ER-team krijgt vanavond versterking in de vorm van Dr. Kevin Moretti, een gedreven intensivecarespecialist, die wat reuring in de tent brengt.

De rol wordt gespeeld door Stanley Tucci. Deze 49-jarige Italiaans-Amerikaanse acteur die in The Devil Wears Prada (2006) te zien was als catwalkmedewerker Nigel, wordt opvallend vaak genomineerd voor prijzen voor z'n toneel-, regie of acteerprestaties. Vaak (10 van de 21 keer) weet hij deze ook te verzilveren.

Grote prijzen
Zo heeft Tucci onder meer twee Golden Globes en twee Emmy's in zijn kast staan. Best bijzonder als je bedenkt dat hij vaker in bijrollen te zien is dan in hoofdrollen. Ook regisseren doet hij niet onverdienstelijk. In 1996 maakte de acteur zijn schrijf- en regiedebuut met de film Big Night, waarin hij zelf een rol speelde. De film werd goed ontvangen en leverde Tucci opnieuw een paar felbegeerde beeldjes op.

Gastrol
Na dit verhaal zal het vast geen verbazing wekken dat ook zijn gastrol in ER werd beloond met een Emmynominatie. De komende tien afleveringen kunnen we zien of dat terecht is.

Reageren