Nieuwe aflevering van Bonje met de Buren

20 juni 2013 09:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Deze week in een nieuwe aflevering van Bonje met de Buren met het thema geluidsoverlast.  Marleen slaapt in haar tuinhuisje om te ont­snappen aan het geluid van de bovenburen.

Het aantal buren­ruzies in Nederland is in 2012 flink toegenomen; in Amsterdam is het zelfs verdubbeld naar 1700 gevallen. ­Volgens stichting BeterBuren kan dat weleens komen door de economische crisis, want geldstress zorgt voor een korter lontje. Maar goed dat John Williams en Natasja Froger er zijn! Zo vlak voor de zomer proberen ze deze en volgende week nog twee burenruzies op te lossen in Bonje met de Buren. 

Slapen in het tuinhuisje

In de aflevering van vanavond reizen John en Natasja naar Den Haag. Daar heeft Marleen al vier jaar last van haar bovenbuurvrouw Bea. Ze wordt helemaal gek van de oude, krakende vloer en hoort elke stap die wordt gezet. Klagen hielp niet, met een bezem tegen het plafond slaan was ook geen succes en zelfs de politie slaagde er niet in om de gemoederen te sussen. Marleen slaapt momenteel in haar tuinhuisje om een beetje rust te hebben. ­Kunnen John en Natasja zorgen voor een oplossing en verzoening?  

Meer over