Nieuwe afleveringen Cold Case

Cold case-fans opgelet! Je moet het al een tijdje met herhalingen doen. Ook leuk natuurlijk - deze serie verveelt nooit - maar je ziet toch liever nieuwe afleveringen. En die komen eraan! Vanaf dit weekend gaat Net 5 verder met het zesde seizoen.

Cold case maakt - samen met Without a trace - al een tijdje deel uit van de misdaadavond op Net 5. In deze serie draait het om detective Lilly Rush (Kathryn Morris), die in Philadelphia op de afdeling moordzaken werkt.

Alsnog achter de tralies
Lilly en haar team houden zich bezig met speciale moorden; namelijk misdrijven uit het verleden, de zogenaamde 'cold cases'. Deze worden heropend en tot de bodem uitgezocht, zodat misdadigers hun straf niet ontlopen en alsnog achter de tralies verdwijnen.

Maffiabaas
In de aflevering van zaterdag is de zoon van een man die in 2008 werd vermoord spoorloos verdwenen. De familie werd door Justitie beschermd, omdat de vader van plan was om tegen een grote maffiabaas te getuigen. Door de zaak opnieuw te onderzoeken, hopen Lily en haar team de zoon te kunnen traceren.

Reageren