Nieuwe afleveringen Criminal Minds

Om 20.30 uur is eerst de slotaflevering van seizoen 5 te zien en aansluitend om 21.30 uur volgt op Veronica de 6e reeks. Anders dan de Amerikaanse fans hoeven de Nederlandse fans van de serie dus niet een paar maanden te wachten op de ontknoping.

Anders dan de Amerikaanse fans hoeven de Nederlandse fans van de serie dus niet een paar maanden te wachten op de ontknoping.

Spoiler alert
In deze twee afleveringen zit het BAU-team achter een seriemoordenaar aan die families uitmoordt en steeds één familielid getuige laat zijn van zijn verschrikkelijke slachtingen. De woensdagavond van Veronica blijft dé avond voor de crimeliefhebber. Het slot van seizoen 5 en de start van seizoen 6 zijn op woensdag 10 november vanaf 20.30 uur te zien.

Cliffhanger
Het vijfde seizoen van Criminal Minds eindigt met een spannende cliffhanger. De aflevering 'Our Darkest Hour' draait om een seriemoordenaar, die slachtoffers maakt in het donker. Het BAU-team reist af naar Californië om de zaak te onderzoeken. Maar dan blijkt dat de psychopaat het op een van de BAU-detectives (gastrol Eric Close) gemunt heeft als hij hem in de val lokt. In 'The Longest Night' gaat de seriemoordenaar door met moorden en moet het FBI-eliteteam alles op alles zetten om te voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt. Gelukkig krijgt het team steeds meer aanwijzingen in zijn richting. Zullen ze hem te pakken krijgen?

Nieuwe afleveringen
In de nieuwe reeks afleveringen van het zesde seizoen haalt het BAU-team, onder leiding van Aaron Hotchner, opnieuw alles uit de kast om de gevaarlijkste seriemoordenaars en toekomstige misdadigers te stoppen. Het team wijzigt dit seizoen echter van samenstelling. Een van de leden verlaat het FBI-eliteteam, wat de overige teamleden niet onberoerd laat. Het nieuwe zesde seizoen van Criminal Minds is eind september van start gegaan in de V.S. en al begin november te zien bij Veronica.

Reageren