Nieuwe afleveringen House op SBS 6

29 juni 2011 20:07 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanaf 28 juli zal SBS 6 nieuwe afleveringen van de serie House op je scherm toveren. Elke week zullen twee afleveringen achter elkaar worden uitgezonden. Het gaat om afleveringen van het meest recente seizoen van House: seizoen 7.


Contactgestoorde arts
House draait om de eigenzinnige arts Gregory House, die gespeeld wordt door de acteur Hugh Laurie. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiƫnten vermijden. Desondanks staat hij hoog in aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit en zijn voorliefde voor medische puzzels maken van hem de laatste hoop voor 'onbehandelbare' patiƫnten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Prijzen
Zowel de serie in het algemeen als Laurie met zijn rol als dr. House wonnen meerdere prijzen, waaronder een aantal prestigieuze Emmy Awards en Golden Globes.

Romance
Seizoen 6 sloot af met de langverwachte kus tussen House en zijn collega Cuddy. De fans zullen zich er niet over verbazen en in seizoen 7 is het dan ook geen geheim meer: House en Cuddy verklaren elkaar de liefde. Maar hoe ontwikkelt deze romance zich en hoe gaan zij op de werkvloer om met hun verliefdheid?

Aflevering 133 – ‘Now What?’
House en Cuddy verklaren de liefde aan elkaar en besluiten een dag door te brengen in House’s appartement. Ondertussen wordt de enige overgebleven neurochirurg ziek en probeert het team zijn diagnose te stellen, terwijl ze zich afvragen waar House is.

Aflevering 134 – ‘Selfish’
Een jong meisje lijdt aan een hartritmestoornis en wordt naar het ziekenhuis gebracht. House stelt een diagnose, maar begint te twijfelen als Cuddy het niet met hem eens is. Ondertussen komt een vader met zijn zoon naar de kliniek. Ze hebben beiden een geheime agenda voor elkaar.

Meer over