Nieuwe afleveringen Private Practice

Vanaf 3 januari zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van de serie Private Practice. Er gebeuren weer genoeg dingen bij de Oceanside Wellness kliniek dus een prima serie voor op de koude winterdagen.

In het vierde seizoen van de dramaserie Private Practice komen vriendschappen en relaties hevig onder druk te staan.

Vreselijke gebeurtenis
In de serie waarin het draait om Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar collega’s van de Oceanside Wellness kliniek, wordt er onderling wat afgerommeld en dit zorgt voor de nodige problemen. Ook blijkt liefde niet overal tegen bestand, als één van de artsen een vreselijke gebeurtenis meemaakt.

Waar in het verhaal
In het afgelopen seizoen was te zien hoe Dell (Chris Lowell) door een auto-ongeluk om het leven kwam. De artsen hebben het verlies van hun collega nog niet kunnen verwerken en komen samen om hem te herdenken. Daarbij moeten ze een onderkomen zien te vinden voor Dells dochtertje Betsy. De onderlinge conflicten lopen hoog op wanneer Addison en Sam aankondigen dat ze een relatie hebben.

Spin-off
Private Practice is de spin-off van de populaire ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy. Personages uit beide series zijn regelmatig over en weer in een gastrol te zien.

Reageren