Dubbel pret met Fred

Nieuwe afleveringen Say yes to the dress tweemaal zo lang

Fred van Leer helpt in het nieuwe seizoen van Say yes to the dress Benelux twee keer zoveel bruiden. De afleveringen zijn namelijk dubbel zo lang dan eerder.

Stylist Fred van Leer is een succes als presentator van Say yes to the dress Benelux. Niet alleen mag hij van zender TLC nog een seizoen van de bruidsmodeshow presenteren, de afleveringen duren in het nieuwe seizoen ook nog eens twee keer zo lang.

Havenarbeider in jurk

In de nieuwe reeks, die op 13 augustus van start gaat, helpt Fred onder meer Samantha, een vrouw die nog liever droog brood eet dan dat ze in een jurk trouwt die niet perfect is. Ook zoekt Fred een jurk voor havenarbeider Denise, die helemaal niet van jurken houdt. En lukt het hem om de 82-jarige SYTTD-fan Annie een droomjurk te geven nadat ze zelf ooit in een mantelpakje trouwde?

Zure schoonmoeder 

“Ik heb nog nooit zoveel verschillende bruidjes bij elkaar gezien! Van de traditionele witte tot gekleurde jurken en van tierelantijnen tot simpele, elegante jurken. Er wordt veel gelachen, veel gehuild en de zure schoon- en moeders zijn ook van de partij!” aldus Fred over het nieuwe seizoen.

Meer over: