Nieuwe afleveringen van Castle

Kate Beckett en Richard Castle moeten improviseren in twee nieuwe afleveringen van Castle. De gitarist van de band Holy Shemp is vermoord met zijn eigen gitaar.

De gitarist is vermoord met zijn eigen instrument. Een filmploeg nam net een documentaire over de groep op en de regisseur besluit het moordonderzoek mee te pikken en van de docu een thriller te maken. Zo zijn Kate (Stana Katic) en Richard (Nathan Filion) in deze eerste nieuwe aflevering van Castle ongewild de hoofdrolspelers van die film. Ze moeten zich in allerlei bochten wringen om de zaak toch op te lossen en voor de camera hun relatie geheim te houden.

De tweede aflevering

In de tweede episode (21.25 uur) moeten Kate en Richard om een andere reden improviseren. Na een desastreus verlopen diner met Kates vader en Richards moeder komt het tweetal in grote problemen. Gangsters hebben het gemunt op hen en op de getuige van een moord die ze moesten ophalen. SBS 6 vertoont op donderdagavond voorlopig dubbele afleveringen van Castle. The mentalist komt dit najaar weer terug

Reageren