Nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy op Net5

11 Maart 2013 15:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Net 5 gaat verder met het 9de seizoen van Grey’s Anatomy. De vliegtuigcrash is alweer even geleden, maar de artsen hebben nog steeds moeite met het verwerken ervan.

Het vorige seizoen van Grey’s Anatomy eindigde in een groot drama. De dokters van Seattle Grace kwamen terecht in een vliegtuigcrash en Lexie overleefde dit niet. De artsen zijn onderhand alweer een tijdje thuis, toch gaat het verwerkingsproces niet zo snel als gedacht. Meredith durft Derek niks meer te vertellen over operaties, het is immers nog maar de vraag of hij zelf ooit nog een operatie kan uitvoeren. Jackson en April moeten samenwerken en dit zorgt voor spanningen.

En verder?

In de aflevering van vanavond zetten de artsen de rechtszaak omtrent de vliegtuigcrash voort. Terwijl Bailey en Ben druk bezig zijn met het plannen van hun huwelijk, proberen Christina en Owen uit te dokteren hoe het staat met hun relatie. Callie probeert nog steeds de hand van Derek te genezen en Jackson zit met zijn hoofd bij April en haar ‘nieuwe situatie’.

Meer over