Nieuwe avonturen in Grenzeloos Verliefd

18 augustus 2010 12:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

NET 5 komt vanaf aanstaande zondag met een nieuw seizoen van het programma Grenzeloos Verliefd. De eerste reeks was een groot succes, en de omroep wil dat kunststukje herhalen.

In de eerste aflevering wordt de 25-jarige Daisy gevolgd. Daisy is smoorverliefd op de één jaar oudere Lester uit Nicaragua.

Niet blij
Daisy besluit Nederland achter zich te laten en te verhuizen naar het zonnige Zuid-Amerikaanse land. Het is niet de eerste keer dat ze in Nicaragua is: tijdens haar schooltijd liep ze er al eens stage.

Tijdens die stage ontmoette ze Lester. Lester heeft een baan als groepsleider voor medische studiereizen. Hierdoor is hij af en toe een paar maanden lang van huis. Ze zien elkaar weinig, en daar is Daisy niet zo blij mee.

Paaseiland
Daisy en Lester zijn niet het enige stel dat door NET 5-camera's gevolgd wordt. De reis voert onder andere naar Zambia, Brazilië, Guatemala, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en zelfs Paaseiland.

Vorig jaar trok Grenzeloos Verliefd gemiddeld een half miljoen kijkers, een marktaandeel van bijna 20% in de NET 5-doelgroep 'vrouwen van 20-34 jaar'. De serie is vanaf zondag 22 augustus elke week om 20.00 uur te zien bij NET 5.

Meer over