Nieuwe deskundige in RTL Boulevard

RTL Boulevard heeft er vanaf morgen een nieuwe vaste crime-deskundige bij: officier van justitie mr. Susanne Terporten. Zij zal maandelijks in de studio aanschuiven om haar licht op de misdaadonderwerpen te laten schijnen.

Misdaad vormt samen met royalty, showbizz en lifestyle de vier pijlers van RTL Boulevard. Het misdaadteam van het programma bestaat nu uit John van den Heuvel, Bram Moszkowicz en de nieuwste aanwinst Susanne Terporten.
 
Breed publiek
Harm Brouwer, voorzitter van het College van procureurs-generaal: "Het OM wil zich in zijn voorlichting op een breed publiek richten. We zijn daarom erg blij dat we met Susanne een vaste plaats in Boulevard krijgen."
 
Verrijking
Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, laat weten blij te zijn met de komst van Susanne. "Ze weet haar deskundigheid zeer goed over te brengen op de kijker. Daarnaast benadert zij met haar achtergrond de crime-onderwerpen weer vanuit een andere hoek en dat betekent een verrijking van RTL Boulevard."

Ivoren toren
"Er zal best kritiek zijn op het besluit om aan te schuiven, maar het kan nooit kwaad als leden van de rechterlijke macht uit hun ivoren toren komen", zegt Terporten zelf in De Telegraaf. "RTL Boulevard bereikt dagelijks heel veel mensen en het is heel fijn dat we dankzij dit programma beter kunnen uitdragen hoe we als OM tegen sommige zaken aankijken."

Reageren