Nieuwe Desperate housewives komt eraan

Hoera, Desperate housewives keert weer terug op de buis! Vanaf dinsdag 6 januari zijn onze favoriete huisvrouwen weer wekelijks te bewonderen op Net 5.

In het nieuwe vijfde seizoen maken we een sprong in de tijd: op Wisteria Lane is inmiddels namelijk vijf jaar verstreken, maar Desperate housewives is zeker nog net zo 'juicy' als in voorgaande seizoenen. Susan, Bree, Gabrielle en Lynette houden nog altijd hun mond over het feit dat Katherine haar ex-man heeft neergeschoten. Wat voor perikelen kunnen we verder allemaal verwachten?

Kookboek
Susan probeert haar relatie met een nieuwe man te verbergen, terwijl Gaby twijfelt aan haar kwaliteiten als moeder. Bree staat op het punt om haar eerste kookboek te publiceren, maar dan wordt Katherine (met wie ze een succesvolle cateringzaak runt) jaloers.

Edie's echtgenoot
Lynette heeft andere zaken aan haar hoofd: zij betrapt haar tienertweeling op illegale praktijken en Edie keert na vijf jaar terug naar Wisteria Lane, mét een nieuwe echtgenoot. Maar die blijkt niet voor iedereen een onbekende te zijn...

Uitgebreid teaserfilmpje (making of) van het vijfde seizoen:

Reageren