Nieuwe directeur voor fusieomroep AVROTROS

6 Juni 2013 12:52 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De directeuren van de AVRO en de TROS, Willemijn Maas en Peter Kuiper, maken na afronding van het fusietraject plaats voor een nieuwe directeur.  

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

De AVRO en de TROS lieten dat donderdag weten. De directeuren achten het voor de nieuwe organisatie beter als die met een nieuw gezicht het nieuwe tijdperk ingaat. “Het is goed als straks een nieuwe algemeen directeur ‘the best of both worlds’ tot een gezamenlijke, nieuwe identiteit gaat smeden“, zegt Maas.

Willemijn Maas

Willemijn Maas stapt niet op met een wrok. “Vol overtuiging en enthousiasme zet ik me al zeven jaar in om van de AVRO de omroep voor kunst en cultuur te maken. Die verworvenheden gaan zeker mee in de nieuwe organisatie en daar ben ik trots op.”

Peter Kuipers

Ook Peter Kuipers neemt tevreden afscheid. “De afgelopen jaren heb ik mogen samenwerken met een fantastische club mensen. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de TROS niet alleen de grootste maar ook de best bekeken omroepvereniging van Nederland is geworden. Na de fusie met de AVRO geef ik vol vertrouwen het stokje over aan een nieuwe vaandeldrager van de combinatie AVROTROS.”

Meer over