Nieuwe editie Nu We Er Toch Zijn

In een nieuwe editie van Nu We Er Toch Zijn bezoekt Sophie Hilbrand plaatsen die het afgelopen jaar booming waren in het nieuws. Ze belt lukraak aan om een warme hap, koud biertje en zacht bedje te regelen.

Maar zitten de bewoners uit de stad van Oh Oh Cherso wel op nog meer aandacht te wachten? Zijn de inwoners van Geert Wilders’ hometown de media niet helemaal zat?

Alleen op pad
Sophie test de gastvrijheid en blikt met de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats. Voor Sophie is het de eerste keer dat ze Nu We Er Toch Zijn in haar eentje presenteert. Sophie: "Het is echt waar: achter elke voordeur schuilt een verhaal. Zeker als je woonplaats zo in het nieuws is geweest. De gesprekken in Nu We Er Toch Zijn leveren iedere keer weer verrassende tv op."

Oh Oh Cherso
In de eerste aflevering test Sophie de gastvrijheid van de Hagenezen en Hagenaars. Het afgelopen jaar stond hun stad vol in de spotlight vanwege de neukende, feestende, zuipende medebewoners van Oh Oh Cherso. Sterretje, Jokertje, Matsoe Matsoe en Barbie waren binnen no-time razend populair, maar hoe denkt Den Haag daar zelf over? Was Oh Oh Cherso een mooi visitekaartje of hebben de inwoners van de stad het schaamrood op de kaken staan? En kunnen Sophie en haar crew er een voet tussen de deur krijgen?

Reageren