Nieuwe gezichten in GTST

24 februari 2009 10:53 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Actrice en presentatrice Annette Barlo gaat een aantal weken in Goede tijden, slechte tijden spelen. Annette werd vooral bekend met de comedyserie Oppassen!!!. Maar ze is niet het enige nieuwe gezicht. Ook Q-music discjockey Ruud de Wild, zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte en producer Martijn Zuurveen zijn in een aflevering van GTST te zien.

In mei is Annette voor de eerste keer in de soap te zien. Welke rol zij in GTST zal spelen, wilde RTL nog niet verklappen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat de actrice in Meerdijk teweeg gaat brengen. Of dat iets positiefs of negatiefs is, moeten we nog even afwachten. Maar wat brengt de heren van Q-music bij GTST?

Q-music presentatoren
Ruud, Jeroen en Martijn kwamen tijdens hun ochtendshow op Q-music op het idee om een gastrol te spelen in GTST. Zij wisten Gigi Ravelli, Lieke van Lexmond en uitvoerend producent Kennard Bos met wat telefoontjes te overtuigen van hun acteertalent.

Kijken dus
Wil je de aflevering met de Q-music discjockeys absoluut niet missen? Kijk dan donderdag 19 maart naar Goede tijden, slechte tijden en zie daar drie opvallende heren die een bezoekje brengen aan café De Koning.

Meer over