Nieuwe highschool-comedy op MTV

MTV zendt vanaf zondag 22 augustus de nieuwe serie The Hard Times Of RJ Berger uit. De serie draait om de 15-jarige, niet echt populaire RJ, zijn door seks geobsedeerde vriend Miles Jenner en zijn stalker Lily Milan.

In het leven van RJ gebeurt niet veel. Hij slijt zijn dagen denkend aan dat ene meisje, Jenny, en wordt dagelijks in elkaar getimmerd door de pestkop van de highschool.

Verrassing
Het lijkt allemaal niet zo fijn te gaan in het leven van RJ. Totdat hij, terwijl de hele school kijkt, letterlijk een grote verrassing heeft: RJ heeft een enorm geslachtsdeel.

De onthulling verandert zijn leven. De status van RJ gaat van het ene op het andere moment van anoniem naar berucht. Eindelijk heeft hij een beetje zelfvertrouwen en voelt hij zich gewaardeerd als man.

Record
Volgens MTV is The Hard Times Of RJ Berger een combinatie van de series The Wonder Years en Superbad. In Amerika is de serie een groot succes: de eerste aflevering kon rekenen op een 2,6 miljoen kijkers, het grootste aantal voor een MTV-première sinds 2008.

De rol van RJ wordt gespeeld door Paul Iacono. Andere castleden zijn Jareb Dauplaise, Kara Taitz, Amber Lancaster en Jayson Blair. The Hard Times Of RJ Berger is vanaf zondag 22 augustus om 19.00 uur te zien op MTV.

Reageren