Nieuwe hoop voor Hope in The Bold and the Beautiful

Hope Logan (Kim Matula) is nog steeds maagd in The Bold. Komt daar snel verandering in? Haar ex-vriendje Oliver accepteerde het, maar wat doet haar nieuwe vlam Liam?

Hope is uit heel ander hout gesneden dan haar moeder Brooke. Zij wil geen seks voor het huwelijk en houdt mannen daarom op een zekere afstand. Sinds kort groeit er iets moois tussen Hope en Liam en neemt hij ook genoegen met een vrijblijvend zoentje of wil hij meer en gaat hij haar ‘verlossen’ van haar maagdelijkheid?

Kim Matula over Hope

Actrice Kim Matula (24) speelt de rol van de zedige blondine. "Ik herken me niet in haar situatie”, zegt ze lachend. "Het is ook meer iets van vroeger of van sommige religies om als maagd het huwelijk in te gaan. Maar ik begrijp waarom de schrijvers van The bold zo’n ­verhaallijn bedenken. Het geeft veel toestanden en gewetens­problemen: daar kun je máánden, zo niet jaren mee vooruit.”

De aflevering van vanavond!

In de aflevering van vanavond wacht Liam met spanning op de uitslag van de DNA-test. Wie heeft hem verwekt: Thorne Forrester of Bill Spencer? Hope heeft haar biologische vader (Deacon Sharpe) ook pas later in haar leven leren kennen. Als dat geen band schept.

Reageren