Nieuwe Je zal het maar hebben

Een gloednieuw seizoen van Je zal het maar hebben gaat 17 maart van start bij BNN. Het programma over jongeren die met opvallende of ziektes of aandoeningen hebben leren leven wordt deze keer gepresenteerd door Valerio Zeno.

Net zoals in eerdere series ligt de nadruk ook dit seizoen op het positieve. Want de jongeren in Je zal het maar hebben mogen dan lijden aan een opvallende of bijzondere aandoening, ook zij genieten volop van het leven. Valerio gaat met ze mee terwijl hij met ze praat over hoe zij hebben leren leven met hun ziekte.

Spreekcomputer
In de eerste aflevering gaat Valerio op pad met Erwin (21) en Inouschka (24). Erwin heeft lymfatische malformaties. Door de opgezwollen klieren in zijn gezicht heeft hij geen gezichtsuitdrukkingen, kan hij zijn mond niet sluiten. Daarom moet hij met een spreekcomputer door het leven gaan.

Borderline
Inouschka Inouschka heeft een borderline persoonlijkheidsstoornis en dat brengt veel stemmingswisselingen met zich mee. Ze gaat altijd net over het randje, bijvoorbeeld door in zichzelf te snijden. Na een opname van drie jaar probeert ze haar leven weer op te pakken. Dat gaat met ups en downs, want borderline is niet te genezen.

Het nieuwe Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 17 maart te zien om 21.00 uur op Ned. 3.

Reageren