Nieuwe liefde voor Foreman?

Je zou het door de altijd aanwezige spanning tussen House en Cuddy bijna vergeten, maar Cupido richt zijn pijlen in het Princeton-Plainsboro ziekenhuis ook wel eens op andere dokters. Zoals binnenkort op Foreman en 'Thirteen'.

Volgens EW.com zou er in House halverwege het vijfde seizoen iets moois ontstaan tussen Eric Foreman (Omar Epps) en de 'Thirteen' (Olivia Wilde). Volgens een betrouwbare bron gaan de twee samen een dagje op cursus, waar de vonk overslaat. En het zou om meer gaan dan een kortstondige flirt alleen. Wij zijn benieuwd wat House daarover te zeggen heeft.

Vijfde seizoen
We hebben in Nederland nog een paar afleveringen van het vierde seizoen van House te gaan. Omdat we dan weer ver zijn ingelopen op Amerika zal SBS voorlopig stoppen met het uitzenden van nieuwe afleveringen. Naar verwachting pakt de zender halverwege 2009 de draad weer op.

Herhalingen
Maar House-fans kunnen gerust zijn: ze hoeven het chagrijnige doktersgenie niet te missen. SBS gaat namelijk na het afronden van seizoen vier ook op donderdag herhalingen uitzenden van het tweede, en later derde seizoen.

Biseksueel
Eerder dit seizoen werd bekend dat dokter 'Thirteen' biseksueel is. Kijk hieronder haar 'coming out' terug:


Alles weten over House? Check dan onze speciale programmapagina.

Reageren