Nieuwe Lost in speelfilmlengte

Lost komt terug op de buis! En hoe: vanaf vrijdag 26 juni is het vijfde seizoen van de spannende serie wekelijks in speelfilmlengte te zien bij Net 5.

Dat is nog niet alles. Wie even een paar afleveringen miste, wordt meteen bij gepraat. Voorafgaand aan de start van het vijfde seizoen brengt de zender namelijk Lost: The Story So Far, met alle info van de eerste vier seizoenen.

Seizoen 5
In het vijfde seizoen draait het voornamelijk om Jack Shephard (Matthew Fox) en Ben Linus (Michael Emerson). Zij proberen de Oceanic Six, de zes personen die van het eiland wisten af te komen, weer bij elkaar te brengen om met hen terug te keren naar het eiland. Dat is echter geen gemakkelijke en ongevaarlijke opdracht.

Ondertussen komen degenen die nog vastzitten op het eiland ook voor de één na de andere gevaarlijke uitdaging te staan. Zullen Jack en Ben op tijd terug zijn om hun vrienden bij te staan?

Over Lost
In Lost draait het om overlevenden van een vliegtuigramp die stranden op een ogenschijnlijk onbewoond eiland. Ze moeten noodgedwongen met elkaar, onder bizarre omstandigheden, zien te overleven.

De nieuwe eilandbewoners kennen elkaar en elkaars verleden niet, wat voor spanningen en bizarre onthullingen zorgt. Daarnaast krijgen ze ook nog eens te maken met de vreemde bewoners van het tropische eiland (‘The Others’) en andere mysterieuze zaken.

De serie wist maar liefst 47 prijzen in de wacht te slepen, waaronder acht Emmy’s en een Golden Globe voor beste dramaserie.

Meer over:

Reageren