Nieuwe Medical Examiners

Na meerdere seizoenen met succes te hebben uitgezonden, komt SBS 6 eind juli weer met nieuwe afleveringen van de Amerikaanse crimeserie Medical Examiners.

In Medical Examiners (in Amerika bekend onder de naam Crossing Jordan) draait het om een team van lijkschouwers dat onder leiding van dr. Garrett Macy de politie van Boston bijstaat in het oplossen van gruwelijke moordzaken.

Aan de hand van sporen op de plaats van het misdrijf en forensisch onderzoek op het lichaam, probeert het team te achterhalen wat er gebeurd is.

Met name teamlid en forensisch onderzoekster dr. Jordan Cavanaugh (Jill Hennessy, ook bekend van Law & Order) is fanatiek in haar werk. De zaak rondom haar vermoorde moeder is nooit opgelost en ze rust daarom niet voordat in een zaak alle feiten boven tafel zijn.

Aflevering 100 – 'Don’t Leave Me This Way'
Het nieuwe seizoen begint op donderdag 29 juli met de honderdste aflevering van de serie. In die episode doet Jordan een schokkende ontdekking.

Als ze wakker wordt, houdt ze een pistool in haar hand en vindt ze J.D. dood naast zich, doordrenkt van het bloed. Ze herinnert zich niet wat er die avond daarvoor gebeurd is en wordt beschuldigd van moord. Ze vraagt haar vrienden te helpen om de gebeurtenissen terug te halen...

Reageren