Nieuwe Miljoenenjacht in november

Een nieuwe reeks Postcode Loterij miljoenenjacht komt eraan. Vanaf zondag 15 november is de spannende spelshow, als vanouds gepresenteerd door Linda de Mol, weer bij RTL 4 te zien. Kiest dit seizoen iemand het koffertje met de vijf miljoen?

Wekelijks dingt de hele zaal mee naar een finaleplaats. Door verschillende vragenrondes blijven er uiteindelijk twee kandidaten over, die bij Linda kunnen kiezen tussen het beantwoorden van een rekenvraag (en daarmee kans maken op de finaleplek) of een veilige troostprijs (vaak toch nog een verre reis of luxe auto).

Koffers
Vervolgens kiest de laatste deelnemer in de 'Gouden Koffer Finale' één koffer uit. Hierin kan de vijf miljoen zitten, maar ook een enkele eurocent. Vervolgens wordt het pas echt spannend, want dan moet hij of zij een aantal koffers gaan openmaken.

Bank
Hoe meer lage bedragen er worden weggespeeld en de kans op het winnen van een groot bedrag dus steeds groter wordt, hoe hoger het bod van de bank is. Speelt de kandidaat dan door voor het bedrag in zijn koffer of gaat hij of zij voor het bod van de bank?

Reageren