Nieuwe misdaadserie bij RTL 5

Binnenkort komt RTL 5 met een nieuwe crimeserie genaamd White Collar. Dat misdadigers ook erg charmant kunnen zijn, bewijst Matt Bomer in White Collar.

Amerikaanse misdaadserie zet hij witteboordencrimineel Neal Caffrey neer als een beminnelijke gevangene die zijn straf buiten de tralies mag uitzitten. In ruil daarvoor helpt hij FBI-agent Peter Burke (Tim DeKay) met het opsporen van gezochte criminelen.

Mastermind
Een taak die hem vrij gemakkelijk af gaat, aangezien Neal meer van oplichterij weet dan welke federale agent dan ook. Daarnaast ziet Neal zijn relatieve vrijheid als een kans om zijn ex-vriendin Kate te vinden.

Tiffani Thiessen is te zien als Peter’s vrouw Elizabeth, terwijl Willie Garson Neal’s goede vriend en tevens oplichter Mozzie speelt.

Crime night
White Collar is onderdeel van de nieuwe crime night bij RTL 5. De wekelijkse crime night start met In Plain Sight. Deze nieuwe Amerikaanse misdaadserie draait om U.S. Marshal Mary Shannon (Mary McCormack). Zij houdt zich dagelijks bezig met de bescherming van kroongetuigen en bestiert intussen een hectisch huishouden.

Op de zondagavond zijn ook nieuwe afleveringen te bewonderen van CSI: Miami en Lie To Me.

Reageren