Nieuwe namen De Wereld Draait Buiten bekend

Matthijs van Nieuwkerk maakte bekend dat er veel nieuwe namen zijn toegevoegd aan de line-up van het festival De Wereld Draait Buiten.

Matthijs van Nieuwkerk maakte donderdagochtend in de radioshow GIEL! bekend dat de volgende artiesten zijn toegevoegd aan de line-up van De Wereld Draait Buiten: Vampire Weekend, Mozes and the Firstborn, Blaudzun, Marien Dorleijn en Anneke van Giersbergen gaan voor de muzikale invulling zorgen. Ook neemt Giel Beelen een aantal talenten mee uit zijn programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Meer dan muziek op De Wereld Draait Buiten

Maar er is niet alleen muziek op het festival; Pieter Derks, Nico Dijkshoorn, Robert Kranenborg, Jan Mulder, Freek Vonk, Ali B, Bart van Loo, Leo Blokhuis, Maxim Hartman, Diederik Jekel en Sander van de Pavert zorgen voor lezingen, debatten of stand-up komedie.

Eerder bekendgemaakte artiesten

Begin maart onthulde DWDD dat de volgende artiesten optreden tijdens ‘De Wereld Draait Buiten’: Ben Howard, Triggerfinger, Lianne La Havas, The Kik, Douwe Bob, Trixie Whitley, Tim Knol & Friends, Tangarine, Palio SuperSpeed Donkey, Parquet Courts, Jungle by Night, Fresku, Djurre de Haan en Eefje de Visser.

De Wereld Draait Buiten is een festival met diverse artiesten. Op 5 verschillende podia laten de talenten, artiesten, komedianten etc. hun kunsten zien.   

Reageren