Nieuwe ronde Bloed, Zweet en Tranen

10 Mei 2013 10:58 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een nieuwe meeslepende fase in Bloed Zweet en Tranen begint vanavond. In de Eliminatieronde heeft het publiek een grote rol. En Tooske doet ook mee.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Tijdens de auditierondes beleefden de zangtalenten van Bloed, Zweet en Tranen al bloedstollende momenten als ze op de hotseat mochten plaatsnemen. Nu Roxeanne Hazes & Gerard Joling en André Hazes jr & Danny de Munk hun teams compleet hebben, breekt een nieuwe fase aan: de eliminatieronde.

Tooske Ragas

De show verhuist voor die gelegenheid van het auditietheater naar de ­studio en vanaf vanavond doet presentator Jeroen van der Boom het niet meer alleen, maar krijgt hij ondersteuning van Tooske Ragas. Iedere week moeten de teams afscheid nemen van één talent en die keuze wordt op een bijzondere wijze gemaakt.

Publieksjury

Een publieksjury geeft tijdens de optredens de kandidaten iedere 15 seconden een cijfer, wat betekent dat de zangers alles moeten geven en zich geen valse noot kunnen veroorloven. Uit al die jurypunten komt een gemiddelde score die hun plek op de ranglijst bepaalt. De talenten met de laagste cijfers belanden dan in de gevarenzone. Het is aan de juryteams om een Salomons oordeel te vellen. Wie krijgt nog een kans en wie moet naar huis? Uiteindelijk mogen er per team twee zangers door naar de finale van Bloed, Zweet en Tranen op 7 juni.

Meer over